Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Swish för företag och föreningar

2015-07-22

Har du inte testat det än på din verksamhet kanske det är dags nu: Swish företag passar för mindre företag, insamlingsorganisationer, föreningar och kompletterar andra betalningslösningar som finns på marknaden. Företaget eller föreningen kan ta emot betalningar av alla privatpersoner som har anslutit sig till Swish, oberoende av vilken bank de är privatkunder i.

Så här funkar Swish för företag & föreningar

Företaget eller föreningen får ett Swish-nummer när de ansluter sig till tjänsten. För de föreningar som har ett 90-konto kan detta användas som Swish-nummer. När privatpersoner gör en Swish-betalning till ett företag, förening eller organisation knappar de in Swish-numret. Detta är kopplat till företagets bankkonto där pengarna sätts in direkt, dygnet runt, året om.

Ansluta sig till tjänsten

För den som vill är det enkelt att ansluta sig i internetbanken men man är självfallet välkommen att kontakta oss direkt på bankkontoret så bistår vi enligt bästa förmåga. Mycket nöje med Swish Företag och Föreningar!

Mer info på Getswish.se

https://www.getswish.se/foretag

Stäng Skriv ut