Hoppa till textinnehållet

Försäkringar och tjänster Mastercard Platinum

Här har vi samlat de försäkringar och tjänster som ingår i Mastercard Platinum.

 • Reseförsäkringar

  Mastercard Platinum ger dig försäkringar och skydd som täcker upp vid många oförutsedda händelser som kan inträffa i samband med din resa.

  Reseförsäkring för Mastercard Platinum
 • Concierge och Lounge Key

  Med betal- och kreditkort Mastercard Platinum får du möjlighet att göra både din vardag och semester precis så bekväma som du vill att de ska vara.

  Concierge och Lounge Key Mastercard Platinum
 • Bonus och rabatter

  Varje gång du handlar med Mastercard Platinum får du bonus. Du får rabatt på drivmedel och utvalda erbjudanden och rabatter på alltifrån resor, evenemang och upplevelser till hemelektronik och inredning.

  Bonus och rabatter med Mastercard Platinum
 • Spärrtjänst och trygghetstjänster

  Med betal- och kreditkort Mastercard Platinum ingår extra trygga och smarta säkerhetslösningar som hjälper dig. Har du tappat ditt kort, mobilen, dina ID-handlingar eller nycklarna behöver du bara ringa så hjälper vi dig.

  Trygghetstjänster med Mastercard Platinum
 • Bil- och vägassistans

  När du tankar med Mastercard Platinum kortet får du ett skydd för självrisken på din bilförsäkring om din privata personbil drabbas av driftstopp som kräver bilbärgning eller assistans.

  Bil- och vägassistans med Mastercard Platinum
 • Köpförsäkring med betal- och kreditkort Mastercard Platinum

  När du handlar med betal- och kreditkort Mastercard Platinum får du försäkringar som kan ge dig ersättning för olyckor, stöld och andra oförutsedda händelser.

  Köpförsäkringar med Mastercard Platinum