Vi söker Företagsrådgivare till Högsby Sparbank

Högsby Sparbank är en fristående sparbank som har varit bygdens bank i över 125 år. Allt vårt överskott kommer våra kunder till godo på flera sätt. Det återinvesteras i banken, i människor, företag och föreningar där vi verkar. Vårt marknadsområde är Högsby, Oskarshamn och Uppvidinge kommuner. Vi är en lokal bank med 22 medarbetare vilket innebär att det aldrig är långt till beslut.

Vi brinner för kundmöten och service!
foretag

Vill du jobba i ett företag där kundnöjdhet är hedersord och där det vi gör tillsammans är det som skapar framgång och byggandet av personliga relationer är sättet som vi gör det på? Då ska du absolut läsa vidare.

Vi söker dig som vill jobba tillsammans med oss på Högsby Sparbank. Vi har en miljö där vi sätter våra kunder främst och vill att deras kontakt med oss blir så bra och positiv som möjligt. Vi sätter också stort värde på att vi tillsammans på banken ska utvecklas såväl som individer och kollegor som banken som helhet.

Som företagsrådgivare är du en nyckelspelare i banken och vi söker dig som vil utveckla våra kunders affärer och fungera som den naturliga affärspartnern för dem. Vi tror att du har en stark egen drivkraft och vilja att skapa mervärde för såväl kund som för banken.

Du kommer att jobba i ett team av företagsrådgivare och vi lägger stor vikt vid din personlighet och att du kan hålla en hög servicenivå såväl mot våra kunder som mellan kollegorna i banken.                 

För att du ska trivas och lyckas i jobbet tror vi att du drivs av att sätta kunden i centrum, hålla en hög servicenivå, har stor egen drivkraft och initiativförmåga men också trivs med att jobba tillsammans i grupp.

Har du erfarenhet av att jobba i bank är det förstås meriterande, men det är inget krav då vi tillhandahåller intern utbildning.

Vill du veta mer om tjänsten så kontaktar du:

Marcus Lukk, marcus.lukk@hogsbysparbank.se, Telefon: 073-453 14 73

Facklig representant är: Kajsa Pleijert, Telefon 0491-209 33, e-post: kajsa.pleijert@hogsbysparbank.se

Dina ansökningshandlingar skickar du till: marcus.lukk@hogsbysparbank.se

Vi vill gärna ha din ansökan senast 12 oktober, men vi kommer att hålla intervjuer löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan