Vart är världsekonomin egentligen på väg? Hur påverkar det dina placeringar? I Aktie-TV får du möta bankens analytiker, strateger och specialister när de berättar om sin syn på omvärld, råvaror och investeringsstrategi. Vi kommer också att få några fördjupningar i aktiemarknaden med Ingemar Syrén, förvaltare Swedbank Robur Sverigefonden, och bankens nya aktiestrateg Mattias Isakson.

Förutom bankens strateger och analytiker så möter du specialisten Anna von Knorring, Strukturerade Produkter, samt förvaltarna, Carl Armfelt och Erik Sprinchorn, för den framgångsrika fonden Swedbank Robur Ny Teknik. Givetvis kommer vi även som vanligt att träffa ett antal vd:ar för börsnoterade företag som ger sin syn på utvecklingen av bolaget och den bransch de verkar i. Bolagsanalytiker från Kepler Cheuvreux är med och ger oss tittare sin syn på de olika bolagen. Så missa inte höstens sändning av Aktie-TV!

Flera möjligheter att se programmet

Om du laddat ned Swedbanks app kan du se sändningen i din iPhone, iPad eller androidmobil. Givetvis kan du också se sändningen i internetbanken under Spara och placera - ”Analyser, artiklar och bloggar”.

Aktie-TV i mobilen, så här gör du för att titta:

  1. Gå in i Swedbanks mobilbank för Spara och placera (app)
  2. Välj Nyheter (nere till höger)
  3. Välj Swedbank Play i menyn (uppe till höger)
  4. Välj ”Senaste”. Här hittar du programmet.

Se Aktie-TV på webben - Swedbank Direkt

Mer information

Läs mer om Aktie-TV, aktier och andra värdepapper

Aktie-TV (samlingssida)

Aktiellt (bankens nättidning för placeringar)

Olika sätt att handla värdepapper