Som redaktionen för Aktie-TV redan avslöjat kommer du i vårens program att få träffa vd:ar som Lennart Evrell från Boliden, Christian Fredriksson från Fingerprint Cards, Torsten Jansson från New Wave och Per Eriksson från NetEnt.

Banken har även nöjet att få presentera en del intressanta nyheter för dig som är aktieintresserad, till exempel den sociala aktiehandelsplattformen SprinkleBit, courtagefri strukturerad placering – SPAX Världen, ungdomserbjudande till alla som inte fyllt 25 år med courtage på 1 kr samt bolaget Munters som är på väg tillbaka in på Stockholmsbörsen.

Självklart bjuder Aktie-TV som vanligt på tips kring hur du kan fördela pengarna i ditt sparande, hur börsen är värderad och om finns det några köpvärda bolag samt hur du smidigast hanterar din värdepapperstjänst. Utöver detta kommer även olika tillgångsslag så som råvaror, räntor och mycket mer att diskuteras.

Flera möjligheter att se programmet

Se Aktie-TV i Swedbank Direkt

För dig som inte har en timme så släpps Aktie-TV uppdelat i flera kortprogram med start torsdagen den 11 maj.

Om du laddat ned Swedbanks eller sparbankernas app kan du se samtliga sändningar i din iPhone, iPad eller androidmobil. Givetvis kan du också se sändningen i värdepappertjänsten i internetbanken under ”Artiklar och analyser”. Om du inte har möjlighet att titta ikväll klockan 18.30 går det självklart bra att se programmet i efterhand.

Aktie-TV i mobilen
Så här gör du för att titta i mobilen:

  1. Gå in i Swedbanks mobilbank (app)
  2. Välj Spara och placera (uppe till höger)
  3. Välj Nyheter (nere till höger)
  4. Välj Swedbank TV i menyn (uppe till höger)
  5. Välj ”Senaste”. Här hittar du programmet.

Mer information

Aktie-TV (samlingssida)

Aktiellt (webbtidning)